Toestellen
01 oktober 2010 - Ron Smeets

Pink Ribbon mobieltjes van 2010: Galaxy S, Wave en Star Mini

Het is weer Oktober, traditioneel de maand dat we met z'n allen wat vaker stil staan bij borstkanker. Een vorm van kanker waardoor één op de acht vrouwen in haar leven getroffen wordt.

Wat eveneens een traditie is, ie de jaarlijkse actie van Samsung en KPN ivoor Pink Ribbon. De fabrikant en provider hebben de komende weken weer drie Pink Ribbon toestellen in hun assortiment opgenomen. Van ieder toestel (met abonnement of prepaid kaart) dat verkocht wordt doneren beide initiatiefnemers 10 Euro aan Pink Ribbon.

Dit jaar presenteerden Samsung en KPN de Galaxy S, de Wave en de Star Mini (foto hierboven) in Pink Ribbon uitvoering. Het moge duidelijk zijn dat de eerste twee alleen in combinatie met een abonnement te koop zijn. De Star Mini wordrt gelevernd in een prepaid pakket van 60 Euro. De Star Mini is ook het enige toestel die ook echt in het 'Pink Ribbon Roze' geleverd wordt. De Wave en de Galaxy S moeten het doen met roze accessoires, wallpapers en natuurlijk een speciale Pink Ribbon verpakking.

Ook dit jaar doneren Samsung en KPN weer 10 Euro van elk verkocht abonnement / toestel aan Pink Ribbon.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.