Entertainment
21 augustus 2005 - Ron Smeets

Pimp that phone

'Pimping' is hot! In het kielzog van MTV's Pimp My Car verschijnen overal ter wereld varianten op dat thema, al dan niet op de TV.

Pimp That Phone is er zo een. Een initiatief van VoIP provider Vonage in Amerika waarbij vier designers strijden om de titel (en 2000 dollar) wie het beste een ouderwetse telefoon kan 'pimpen' .

De jury bestaat uit iedereen die zich de moeite neemt de ontwerpen te bekijken en zijn of haar stem uit te brengen. Op 31 Augustus wordt de winnaar bekend gemaakt.

Mijn keus valt zonder enige twijfel op de 'Mannequin Phone', maar laat je daardoor zeker niet beinvloeden ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.