Geruchten
04 februari 2009 - Ron Smeets

Phone House lekt LG KM900 Arena

In een folder van de Phone House is deze week (per ongeluk expres ;-)) een nieuwe LG touchscreen smartphone uitgelekt. Het gaat om de LG KM900 Arena die vanaf Maart bij de retailer in de (online) winkels zou liggen.

In de bewuste folder staan ook enkele specs genoemd. Niets spannends want voor een Smartphone anno 2009 zijn functies als WiFi, een 5 megapixel camera en A-GPS niet echt verassend meer te noemen.

Wat ik op zich wel weer jammer vind is dat LG ervoor gekozen heeft om een User Interface a-la iPhone in te bouwen. Verder lijkt het toestel uiterlijk nogal op de Samsung Omnia.

Zoals gezegd zou de LG KM900 Arena vanaf Maart bij ons in de winkels moeten liggen. De prijs is nog niet bekend maar die horen we wellicht in Barcelona.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.