Geruchten
03 april 2009 - Ron Smeets

Phone House lek-service laat de Samsung B7610 Louvre zien

Een tijdje geleden lekte er via de website van Expansys al iets uit over een nieuwe Samsung Smartphone met een slide-out qwerty toetsenbord. Toen werd hij nog de 'Louve' genoemd.

Vandaag, zo ondekte GSM Helpdesk, is op de website van de Phone House (ook niet voor het eerst) een afbeelding van de Samsung B7610 Louvre opgedoken. Een telefoontje naar de Phone House leverde GSM Helpdesk bovendien nog wat extra info op.

De Samsung B7610 Louvre wordt een Windows Mobile 6.1 Smartphone en de opvolger voor de F700 uit 2007. Verder zou hij voorzien worden van specs als UMTS/HSDPA, een 5 megapixel camera. Meer info wilde de Phone House nog niet laten lekken, uhhm, prijsgeven.

Op dit moment is het fotootje nog steeds online te bewonderen. Ik ben benieuwd of ook hier uiteindelijk de Samsung censuur weer zal toeslaan ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.