Geruchten
04 augustus 2009 - Ron Smeets

Philips X501 en K700 gespot

Hoewel Philips mobieltjes al jaren niet meer (officieel) in Nederland verkocht worden worden in China toch met grote regelmaat toestellen onder die naam geproduceerd.

Gisteren doken weer twee nieuwe modellen in het geruchtencircuit op, de Philips X700 en X501. Behalve twee foto's (hiernaast en -onder) is echter nog niet veel bekend van deze twee, uit China afkomstige, toestellen.

De X700 lijkt een touchscreen toestel te worden met een 3.2 megapixel camera en hoogstwaarschijnlijk een accu uit de 'Xenium' range met een stand-by tijd van minimaal één maand. Over de X500 is alleen te zeggen dat het een candybar model wordt met een 2.0 megapixel camera aan boord. Via Philips-K700 Philips-X501

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.