Geruchten
22 september 2009 - Ron Smeets

Philips V900 en X603 gespot

Op de website van de Bluetooth SIG is de komst van twee nieuwe Philips toestellen bevestigd, de V900 en de X603, aldus Mobile-Review.

De V900, een touchscreen toestel dat wel wat weg heeft van de HTC Hero, werd ruim een maand geleden al eens gespot op een Chinese site. Als de geruchten kloppen dan wordt dit toestel voorzien van WiFi, een 3.2 MP camera, 3G support en natuurlijk Bluetooth ;-)

Over de X603 (afbeelding hieronder) is ook nog maar weinig bekend. Deze candybar zou in ieder geval geschikt zijn voor GSM netwerken en uitgerust worden met GPRS/EDGE support, een WAP browser, E-Mail client, FM Radio Tuner, microSD geheugenkaart optie en Bluetooth.

Waarschijnlijk zullen beide toestellen, net als alle andere Philips mobieltjes die we de afgelopen drie jaar voorbij hebben zien komen, niet voor de Europese markt bedoeld zijn. Philips-X603

Nog enkele kiekjes van de V900: philips-v900-leak1 philips-v900-leak6

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.