Accessoires
03 september 2007 - Ron Smeets

Philips maakt het lelijkste Nokia gadget

Tja, ik kan er ook niks aan doen maar van de muziek gadgets die Nokia afgelopen week in Londen voor de XpressMusic 5310 introduceerde is de lelijkste zonder enige twijfel afkomstig van Philips.

Nu weet ik ook wel dat smaken verschillen, dus oordeel zelf maar. . .

Op de foto hierboven zie je de strak vormgegeven speakers van Altec Lansing. De tweede foto (na de klik) toont de speakerdock van JBL. Op de derde foto staat een losse speaker van JBL voor de 5310 en helemaal onderaan zie je de speakers die Philips speciaal voor Nokia gemaakt heeft. ik moest gelijk denken aan een gespleten kokosnoot ;-)Gerelateerde links:
Nokia XpressMusoic 5310
Nokia XpressMusic 5610
Nokia Go Play: XpressMusic 5310, 5610 en Ovi
Videopreview van Nokia's 5610 en 5310 XpressMusic
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.