Toestellen
20 augustus 2008 - Ron Smeets

Philips M600 muziek GSM nu ook in Rusland te koop

Tja, Philips mobieltjes zijn al geruime tijd nauwelijks meer in Nederland, en de rest van (West) Europa, te vinden. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de verkoop van de Mobiele Telefonie divisie aan een Aziatische fabrikant, zo'n twee jaar geleden.

Ook de nieuwste Philips, de M600 (niet te verwarren met die 'oude' Sony Ericsson) laat (voorlopig althans) ons land weer links liggen. Enkele maanden geleden werd het toestel al aangekondigd voor de Chinese markt en nu is het toestel ook in Rusland geintroduceerd.

De Philips M600 valt vooral op door zijn platte design (15.3mm) en het feit dat het toestel voorzien is van SRS WOW Surround Sound voor optimaal luistergenot.

De overige specs bevatten onder andere een 1.3 megapixel camera, microSD geheugenkaart optie, dual-band GSM met GPRS, USB (1.1), Bluetooth, een multimedia speler (MIDI, MP3, WMA en AMR), een 3,5mm koptelefoon aansluiting en een 2 inch kleurendisplay van 220 x 176 pixels.Gerelateerde links:
Platte muziekGSM van Philips
Foto's van de Philips 892 GSM
Philips verkoopt mobiele telefoon divisie aan Azie
Philips mobieltjes komen weer naar Europa?
Philips kondigt de 692 slider aan
Full Touchscreen mobiel van Philips op komst
Dames GSM van Philips voor Taiwan
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.