Toestellen
27 april 2008 - Ron Smeets

Philips M600 muziek GSM met Surround Sound

Zoals alle Philips mobieltjes zal ook de M600 (voorlopig) alleen bedoeld zijn voor de Chinese markt.

Deze nieuwste muziek GSM van Philips valt vooral op door zijn platte design (15.3mm) en het feit dat het toestel voorzien is van SRS WOW Surround Sound voor optimaal luistergenot.

De overige specs bevatten onder andere een 1.3 megapixel camera, microSD geheugenkaart optie, dual-band GSM met GPRS, USB (1.1), Bluetooth, een multimedia speler (MIDI, MP3, WMA en AMR), een 3,5mm koptelefoon aansluiting en een 2 inch kleurendisplay van 220 x 176 pixels.

Daarnaast heeft de Philips M600 een accu met voldoende power om 40 uur onafgebroken naar je favoriete muziek te luisteren. Mits je tussendoor niet (teveel) belt of gebeld wordt natuurlijk.

Wat het prijskaartje van de M600 zal worden is nog niet bekend gemaakt.Gerelateerde links:
Philips mobieltjes komen weer naar Europa?
Philips Xenium mobieltjes klaar voor Europa
Foto's en specs van de nieuwe Philips Xenium 9@9W
Foto's van de Philips 892 GSM
Platte muziekGSM van Philips
Samsung GSM met Digital Surround Sound
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.