Toestellen
17 september 2008 - Ron Smeets

Philips M200 onthuld

Het is zeker geen hoogvlieger en waarschijnlijk zullen we de Philips M200 muziek gsm ook nooit in de Nederlandse winkels mogen bewonderen, maar de link tussen Philips en ons land maakt wel dat we hier natuurlijk ook melding van moeten maken, toch?

Enfin, de Philips M200 heeft uiterlijk veel weg van de M600 die enkele maanden geleden het daglicht zag.

De specs van de Philips M200 bevatten onder andere een 1.8 inch CSTN display (128x160), FM Radio, microSD geheugenkaart optie, WAP2.0 browser, USB 1.1 en een Li-Ion accu van 1050 mAh.Gerelateerde links:
Philips M600 muziek GSM nu ook in Rusland te koop
Philips 598 Musicphone voor dames
Nog een nieuwe Touchscreen Philips gespot
Philips mobieltjes komen weer naar Europa?
De Philips Xenium X300: low-end touchscreen
Full Touchscreen mobiel van Philips op komst
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.