Nieuws
23 januari 2006 - Ron Smeets

Pherotones maken je onweerstaanbaar

Dat beweren de bedenkers althans. Als iemand een pherotone hoort, dan zou hij of zij sexueel onweerstaanbaar moeten worden omdat de hersenen dan het zogenaamde sex-hormoon gaan produceren, ofwel feromonen.

Er zijn aparte pherotones voor mannen en vrouwen met (dubbelzinnige) titels als 'Testosteroni', 'The Double Header', 'My Lil' Pony' en 'A Good Strong Man'.

Ik geloof er geen snars van dat dit werkt, maar voor wie hetzelf wil proberen. . . hier kun je ze gratis beluisteren. Kopen kan nog niet omdat ze nog geen provider(s) gevonden hebben die ze willen distribueren.Gerelateerde links:
De 'Ad Visser' GSM van Samsung
Experimentele ringtones
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.