Nieuws
27 juni 2011 - Richard Otto

PGGM&CO best beoordeelde Nederlandse app

PGGM&CO is de ‘Best beoordeelde Nederlandse app’ in de categorie klant-, consument- en vakpublicaties volgens het Amerikaanse iMonitor. Dit is donderdag 16 juni bekend gemaakt tijdens het Nationaal Uitgeverscongres in Utrecht. Met een score van 14 op een schaal van 15 is de magazine app van PGGM&CO internationaal een van de hoogst gewaardeerde apps. Mobile studio mobtzu is verantwoordelijk voor het interactieve concept, design en productie van deze iPad app.

 

“Wij zijn erg blij dat het iPad concept dat wij voor PGGM hebben ontwikkeld zo’n goede score heeft ontvangen van iMonitor. De ambitie om een kwalitatieve mobile experience neer te zetten, waarbij er erg veel aandacht is besteed aan de user experience en design, wordt hiermee beloond.” aldus Jerry Lieveld, founder en managing director mobtzu.

“De droom om het nieuwe relatiemagazine PGGM&CO vanaf de introductie in december 2010 ook direct beschikbaar te hebben als social magazine app voor de iPad was ambitieus, maar is niet onmogelijk gebleken. Met het doorvertalen van het grote idee naar een uitvoerbaar concept is een grote prestatie geleverd waar we erg trots op zijn. Deze score als Beste App van 2010 vormt de absolute bekroning van een intensieve samenwerking met mobtzu. Niet alleen door de waardering van allerbeste app van Nederland; we doen serieus mee met de absolute top wereldwijd.” Walter van Maren, Head of Social Media PGGM.

Het gratis iPad-magazine van PGGM&CO is een coproductie van de afdelingen Communicatie en Internet van PGGM en de bureaus; ZB Communicatie & Media (formule, contentproductie en redactie) en mobtzu (interactive concept, design en productie).

Over de auteur: Richard Otto