Nieuws
14 oktober 2006 - Ron Smeets

Personaliseer je voicemail per beller

Dat je een zakelijk telefoongesprek anders beantwoord dan een 'belletje' van je familie of vrienden lijkt mij duidelijk.

YouMail is een nieuwe, nu nog gratis, service waarmee je dat verschil ook kunt toevoegen aan je voicemail bericht.

Helaas is deze service alleen nog in beta versie voor Amerikaanse abonnees beschikbaar, maar het idee om verschillende voicemail berichten in te spreken voor verschillende bellers of bellergroepen zou hier ook best eens kunnen aanslaan.

Een extra feature van YouMail is het feit dat je via een webbased beheerprogramma je voicemail ook online kunt beluisteren of per mail verzenden.Gerelateerde links:
Hilton hackt Lohan's voicemail met spoofcard
SMSen beleefder dan voicemail
Twee maanden cel voor 'Hitler Voicemail'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.