Geruchten
01 september 2016 - Ron Smeets

Perskiekjes van de twee 'IFA' Xperia's gespot

Het lijkt er op dat Sony, later vandaag, twee nieuwe Xperia X toestellen gaat onthullen. Online zijn vannacht namelijk een hele sloot met perskiekjes van de Xperia XZ en X Compact opgedoken.

De afgelopen weken werd volop gespeculeerd over de nieuwe smartphone(s) van Sony. Zou er maar eentje onthuld worden? Of toch twee, drie of vier? Natuurlijk moeten we na het zien van deze afbeeldingen, die er behoorlijk authentiek uitzien, nog een kleine slag om de arm houden. Over enkele uren, als de Sony persconferentie afgelopen is, weten we het zeker.

Hieronder staan enkele van de kiekjes die uitlekten, te beginnen met de Xperia XZ.

En dan nog enkele afbeeldingen van de Xperia X Compact

Meer afbeeldingen kun je bekijken bij XperiaBlog

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.