Geruchten
30 juni 2015 - Ron Smeets

Perskiekjes van de nieuwe Moto G gespot

Motorola houdt al enkele jaren vast aan het vervangen van bestaande toestellen door een nieuwer model met dezelfde naam. De Moto G is binnenkort toe aan de derde generatie. Dat wordt dan dus niet de Moto G3, maar gewoon weer de Moto G, eventueel met de toevoeging van het zogenaamde modeljaar.

Van de volgende Moto G (2015 in dit geval dan dus) zijn online enkele perskiekjes opgedoken. Uiteraard zijn dit onbevestigde afbeeldingen aangezien Motorola de nieuwe 'G' officieel nog niet onthuld heeft.

Het toestel op de afbeeldingen hieronder lijkt in ieder geval wel veel op de huidige Moto G, met wat subtiele veranderingen. Deze geruchten zouden zomaar kunnen kloppen dus. We zullen het wel zien.

Eerder waren ook al wat specs van deze nieuwe betaalbare Motorola smartphone opgedoken:
- 5 inch HD display (1280 x 720)
- Quad core Snapdragon 410 processor
- 1GB RAM
- 8GB intern geheugen
- 13 megapixel camera (achterzijde)
- 5 megapixel selfie cam
- 4G / LTE support

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.