Geruchten
15 oktober 2015 - Ron Smeets

Perskiekjes van de HTC One A9 'per ongeluk' gelekt in Frankrijk

De Franse provider Orange heeft per ongeluk, en een dag of vier te vroeg, korte tijd de product pagina van de HTC One A9 die 20 oktober gepresenteerd gaat worden, online gezet. Op zich is vrijwel alles van dat toestel al uitgelekt. Al moet dat natuurlijk wel nog door de fabrikant zelf bevestigd worden.

Op de site van Orange stonden ook een zestal perskiekjes van het toestel. Ook daarop lijkt het toestel heel veel op dat wat eerder al op andere afbeeldingen te zien was.

De afgelopen weken en maanden doken af en toe wat tegentrijdige specs op van de HTC One A9, die regelmatig ook als HTC Aero aangeduid werd. Afgaande op de meest 'gelekte' specs lijkt de One A9 in ieder geval een mid range smartphone te worden. Meer een goed uitgeruste Desire dan een nieuw vlaggenschip dat de One M9 moet doen vergeten. Wie weet onthult HTC op 20 oktober wel twee toestellen die de omzet, winst en het marktaandeel van de Taiwanezen naar nieuwe hoogten moeten stuwen.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.