Nieuws
18 oktober 2012 - Ron Smeets

Perskiekjes Huawei Ascend W1 duiken op

De eerste Huawei Windows Phone 8 smartphone, de (Ascend) W1 is al een paar keer in het geruchtencircuit opgedoken. Eerdere deze week doken nog een paar wazige kiekjes op van een blauwe uitvoering.

Welnu, daarvan zijn nu ook de officiële perskiekjes gelekt. Kijkend naar de persfoto's wordt het vermoeden dat Huawei met de Ascend W1 heel goed gekeken heeft naar de HTC 8X (uiterlijk) en One X (camera design) wat mij betreft alleen maar groter. Enfin, kijk zelf maar. Hierodner staat eerst de Huawei Ascend W1 en daaronder de HTC 8X.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.