Geruchten
06 oktober 2014 - Ron Smeets

Perskiekjes HTC Eye tonen wederom grote selfie camera

HTC presenteert over enkele dagen een nieuw toestel. Hoewel officieel natuurlijk nog niet bekend is wel toestel dat wordt wijzen meeste geruchten in de richting van de Eye (of M8 Eye). Enkele dagen geleden doken berichten op dat dit toestel voorzien gaat worden van een 13 megapixel front (selfie) camera.

Afgelopen nacht zijn nieuwe (pers)kiekjes van het toestel opgedoken. De echtheid is niet te controleren, maar ze lijken in ieder geval wel op hetgeen eerder al te zien was. De bron van de afbeeldingen lekte ook nog wat specs die grotendeels overeen komen met de info uit andere geruchten over de HTC Eye.

Zo wordt onder andere weer de 2.3 GHz Qualcomm Snapdragon 801 processor genoemd, een 5.2 inch full HD display, de twee 13 megapixel camera's dus, waarbij de versie aan de achterzijde weer een zogenaamde duo cam zou zijn, zo meldden eerdere geruchten en gelekte kiekjes. Verder worden ook een 2400 mAh verwisselbare accu, Sense 6 EYE UI en IPX7 certificatie (waterdicht, stofvrij) nog genoemd. Over een uurtje of 48 weten we het. 

Bron (Russisch)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.