Geruchten
03 september 2014 - Ron Smeets

Persfoto's van de Sony Xperia Z3 en Smartband Talk

Over enkele uren presenteert Sony in Berlijn een aantal nieuwe Xperia toestellen en mogelijk ook een of twee wearables. Nadag gisteren al enkele persfoto's van de Xperia Z3 Compact opdoken is het nu de beurt aan de Xperia Z3 zelf, in vier verschillende kleuren waaronder koper en lime groen.

Ow, en er zit ook een foto tussen waarop de Smartband Talk te zien is. Die heeft, volgens de geruchten, een gebogen e-ink display. De foto hieronder lijkt dat te bevestigen. Voor het eind van de dag weten we het zeker; als Sony hem inderdaad gaat onthullen natuurlijk.

DE Smartband Talk meet e-ink display: Smartband-Talk-a

De Xperia Z3: Xperia-Z3-Kleuren-bXperia-Z3-Kleuren-a Xperia-Z3-Koperkleur

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.