Geruchten
06 oktober 2010 - Ron Smeets

Persfoto's van de LG Optimus 7 (E900) gespot

De LG Optimus 7 (E900) is al meerdere keren in het geruchtencircuit, en zelfs een Duitse webshop, opgedoken maar dit zijn, voor zover mij bekend, de eerste officiele persfoto's van het toestel.

Ze zijn uitgelekt via een Duits weblog die ze weer van een anonieme (natuurlijk) bron ontvangen had. Op zich is er niets nieuws te zien op deze foto's, vergeleken bij de eerder al uitgelekte kiekjes en video's, behalve dan misschien dat deze plaatjes niet wazig zijn ;-)) De foto's:

LG-Optimus-7-PressFoto-a LG-Optimus-7-PressFoto-b LG-Optimus-7-PressFoto-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.