Geruchten
01 juli 2013 - Redactie MobileCowboys

Persfoto's en UI Sony 'Honami' gelekt

Nu de persfoto's en screenshots van de UI van het nieuw Sony toestel met de codenaam Honami gelekt zijn zal de introductie niet lang meer op zich laten wachten. Sterker nog aanstaande donderdag is er in Parijs een presentatie waarbij Sony hoogstwaarschijnlijk dit toestel gaat aankondigen. De persfoto's tonen wel de la tour Eiffel op het scherm van het toestel.

Persfoto's Sony 'Honami'

Schreef ik eerder nog dat de nieuwe Sony i1 Honami een verwisselbare lens zou krijgen, dat blijkt toch iets te optimistisch,  op de persfoto's is alleen de voorkant te zien en er zijn verder geen aanwijzingen gevonden dat het toestel daadwerkelijk een verwisselbare zou hebben.
Xperiai1Honami
sony-honami-press-image-leak-1
Sony lijkt echt gas te gaan geven, afgelopen week werd de Xperia Z Ultra aangekondigd, waarvan eerder de geruchten gingen dat dit toestel op 4 Juli in Parijs gepresenteerd zou gaan worden, maar met die datum in gedachte en de afbeeldingen op het Honami toestel lijkt het erop dat Sony donderdag dit toestel gaat presenteren.
sony-honami-press-image-leak-2
Via sonyalpharumors.com zijn er specs opgedoken van de camera. De camera zou een 20 Megapixel 2/3″ BSI Exmor R sensor hebben die ook in de Sony RX100II zit. Verder zou de Honami een f/2.0 28mm lens met Super Steady Shot beeld stabilisatie hebben en een ISO range van 50 tot 12800. Een ander opvallend gerucht is dat de Honami met een Super Resolution algorithm, 4K (3840 x 2160) video zou kunnen opnemen. De Snapdragon 800 zou dit mede mogelijk maken. Mocht dat laatste gerucht inderdaad kloppen dan is dit Sony toestel naar mijn weten de eerste smartphone die 4K video kan opnemen.

via via

UI Sony 'Honami'

Op de gelekte UI afbeeldingen zijn Nederlandstalige teksten te lezen en zijn updates aan de Sony Messaging app, het keyboard en camera interface te zien.
Honami_UI_1-horz-1024x605
Honami_UI_4-horz-1024x605
Honami_UI_8-horz-1024x594
Honami_UI_11
Honami_UI_12
Honami_UI_13
Honami_UI_14
Honami_UI_15
Honami_UI_16
Honami_UI_17
Honami_UI_18
via

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl