Nieuws
02 maart 2015 - Ron Smeets

Persconferenties Samsung en Microsoft gemist? Kijk ze alsnog online Voor de liefhebbers die tijd over hebben

Mocht je gisteravond en vanochtend geen tijd gehad hebben om de persconferenties van Samsung en Microsoft live te volgen en je wilt ze wel nog zien? Dan staan hieronder twee videoregistraties van de events. Die stream van Samsung is een Youtube video. Microsoft koos ervoor om de video (nog) niet op Youtube te publiceren. Die stream is rechtstreeks van de Microsoft site geplukt en begint helaas direct af te spelen.

Als je beide video's helemaal kijkt dan ben je bijna anderhalf uur verder ;) Het belangrijkste nieuws is natuurlijk hier (Galaxy S6) en hier (Lumia) ook al te lezen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.