Nieuws
18 november 2009 - Ron Smeets

Perfecte timing advertentie actie KPN

Zoals bij de meesten van jullie wel bekend zal zijn kampt Vodafone al de hele dag met een forse netwerkstoring die maar mondjesmaat opgelost lijkt te kunnen worden. Een uurtje geleden spotte ik al de bijzonder goed getimede KPN advertentie op nu.nl en zojuist zag ik hem ook bij ons langskomen onder het artikel over de Vodafone storing (zie screenshot hieronder).

Geniaal en perfect getimed. OK de advertentie is niet helemaal nieuw (hij gaat over de bedrijfsbundel), maar de uiting 'KPN Sluit je aan' doet het natuurlijk wel goed bij al die Vodafone klanten die al de hele dag problemen hebben om te bellen of SMS-en.

Ennuh, ik neem aan dat wanneer KPN weer eens door een storing getroffen wordt Vodafone wel voor een beetje payback zal zorgen ;-) KPN-Vodafone-MC1

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.