Toestellen
15 december 2005 - Ron Smeets

PDA met 8.5cm scherm van Sharp

Phoneyworld noemt hem al de 'Sexiest PDA ever'. De Sharp W-Zero3 die nu alleen nog in Japan te koop is, maar binnenkort ook naar de VS verscheept zal worden en hopelijk ook een trip maakt naar deze kant van de Oceaan.

Het, voor een PDA-phone, enorme scherm heeft een resolutie van 640x480 en ondersteunt 65K kleuren. De (zijdelingese) slider is voorzien van een volwaardig qwerty-toetsenbord en is, in dichtgeschoven toestand 13 x 7 cm groot.

Verder zit er ook een 1.3MP cam in, 128Mb Flash geheugen, een MiniSD slot voor extra opslagcapaciteit, USB aansluiting, WiFi adapter (de b-variant), Bluetooth en een 416 Mhz Intel PXA270 processor met 64Mb RAM. De W-Zero3 draait op Windows Mobile 5.0 en ondersteunt ook Office documenten.

Meer foto's

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.