Entertainment
14 november 2006 - Ron Smeets

PDA massage voor klanten van Hyatt Hotels

Nee, dit is geen variant op de Thaise en Turkse massages die in sommige, vaak twijfelachtige, hotels aangeboden wordt.

Klanten van Hyatt Hotels, over het algemeen zakenlieden die vrijwel allemaal een laptop, PDA of BlackBerry met zich meedragen, kunnen tijdens het verblijf in de Hotels hun handen laten masseren.

Daarbij wordt de focus van de massage met name op de duimen, handen en polsen gelegd. Die delen van het lichaam worden door het (overmatig) gebruik van voornoemde gadgets zwaarder belast en zijn dus ook gevoeliger zijn voor RSI. De massage duurt ongeveer 30 minuten en gaat 30 dollar kosten.

Ik zie de eerste discussies thuis en op de zaak al voor me. Probeer maar eens uit te leggen dat de ‘massage’ die op de hotelrekening staat een zogenaamde BlackBerry massage voor je ‘PDA-hand’ was. Ik denk dat de meeste vrouwen hier niet in gaan trappen, laat staan de administratie van je werkgever ;-)Gerelateerde links:
De SMS duim
De Blackberry duim in opmars
SMS handschoenen voor dames
Jongste SMS RSI slachtoffer ooit
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.