Nieuws
03 september 2011 - Ron Smeets

Patentruzies nader verklaard (Infographic)

Ruzie's over patentschendingen komen in alle bedrijfstakken voor, maar de afgelopen maanden lijkt het wel of vooral de mobiele fabrikanten met elkaar in de clinch liggen. Vorge week was daar nog een leuke infographic van te zien.

Vanochtend zag ik onderstaande Infographic waarin patenten in het algemeen, en hun ontstaansgeschiedenis, nader verklaard worden. Natuurlijk is er ook ruimte gemaakt voor de huidige patentruzies.

Grotere versie (via IntoMobile)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.