Toestellen
30 november 2006 - Ron Smeets

Patent van de iPhone goedgekeurd

Weer een bewijs dat de iPhone steeds dichterbij komt. Vandaag heeft het Amerikaanse patentburo namelijk een patent voor een 'draagbare GSM / Multimedia speler goedgekeurd.

Ik hoop niet dat de iPhone uiteindelijk echt zal lijken op de tekening (klik voor een grotere versie) uit de patentaanvraag want dan wordt ie moeilijk te onderscheiden van de normale iPod (Nano).

Ik denk dan ook dat de uiteindelijke iPhone nog wel wat (design) verassingen in petto zal hebben voor ons en de rest van de wereld, Apple en Stevie Jobs kennende.Gerelateerde links:
iPhone geruchten.
Apple iPhone report van CNBC
Apple bestelt 12 miljoen iPhones?!
Fake iPhone van Apple Remote
Twee iPhones op komst?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.