Accessoires
30 april 2009 - Ron Smeets

Passend mondkapje

Misschien niet helemaal on-topic maar ik vond het wel een bijzonder leuk 'gadget' en gezien de huidige actualiteit ook zeer toepasselijk.

Mocht je binnenkort een mondkapje nodig hebben om je tegen de varkensgriep te beschermen, dan is dit toch een prima oplossing, of niet? :-))

Het varkensmaskertje maakt deel uit van de Get-well-soon-masks collectie van Samira Boon uit Japan. Online te bestellen voor slechts 12 dollar. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.