Nieuws
26 september 2005 - Ron Smeets

Parkeermeter vullen per SMS

In Los Angeles gaat men binnenkort parkeermeters testen die behalve met een pinpas of creditcard ook per SMS te vullen zijn.

Als je auto geparkeerd staat en jij bent rustig aan het winkelen, dan krijg je per SMS een melding dat je parkeertijd er bijna opzit. Door op die SMS te reageren kun je vervolgens extra parkeertijd kopen en hoef je dus niet na afloop van de maximale parkeerduur telkens de metro terug naar je auto te pakken om wat muntjes of je creditkaart in de parkeermeter te stoppen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.