Entertainment
11 juni 2007 - Ron Smeets

Paris Hilton bang voor camera(phones) van bewakers

Volgens een bericht van New York Daily News zouden de misterieuze gezondheidsklachten waarvoor Paris Hilton vorige week vervroegd vrijgelaten werd uit de gevangenis te maken hebben met het feit dat ze weigerde te eten en drinken.

Nee, geen hongerstaking als protest tegen het feit dat ze tot een gevangenisstraf veroordeeld was, maar puur om te voorkomen dat ze gebruik moest maken van het onpersoonlijke toilet in haar cel en bang was dat bewakers daarvan foto's en filmpjes zouden kieken met hun camphones.

Als dit klopt dan is het in ieder geval de enige keer geweest dat Paris cameraschuw was ;-)

Los Angeles County Sherrif Lee Bacca liet Paris vorige week vrij omdat volgens hem (en de medische staf) haar gezondheid in gevaar kwam door uitdroging en het feit dat ze de haar voorgeschreven medicijnen niet kon/mocht innemen.

Inmiddels zit Paris weer vast nadat een rechter zich over de vervroegde vrijlating gebogen had en gelastte dat Miss Hilton toch terug moest om de haar opgelegde straf van 45 dagen uit te zitten. De beelden van haar terugkeer naar de cel zijn afgelopen weekend wereldnieuws geweest.Gerelateerde links:
Hilton hackt Lohan's voicemail met spoofcard
Paris Hilton showed haar nieuwe Sidekick
Hilton's hacker 11 maanden vast
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.