Toestellen
11 december 2011 - Ron Smeets

Panasonic's Android smartphone in 'levende' lijve

Enkele dagen geleden liet Panasonic weten begin volgend jaar (maart 2012) weer de Europese markt te gaan betreden met (een aantal) Android smartphones. Veel specs en afbeeldingen, op enkele tekeningen van prototypes na, zijn er nog niet.

Op de foto's hieronder is het eerste toestel, waarschijnlijk ook nog een prototype, in 'levende' lijve te zien. Hij is inderdaad, zoals Panasonic al 'beloofde' erg dun en oogt zelfs dunner dan het toestel dat op de tekeningen te zien was.

Panasonic-Proto-Android-b Panasonic-Proto-Android-a

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.