Nieuws
25 december 2006 - Ron Smeets

Panasonic stelt WiFi service in vliegtuigen uit tot 2008

Enkele maanden geleden maakte Boeing bekend dat men eind dit jjaar gaat stoppen met de (draadloze) Connexion services in haar toestellen.

Op zich niet zo'n ramp want kort daarna kondigde Panasonic aan dat men de diensten zou overnemen. Goed nieuws voor de vliegende reizigers dus.

Echter, afgelopen week liet Panasonic weten dat die overname door problemen met de financien en regelgevingen uitgesteld wordt tot 2008. Slecht nieuws voor de vliegende reiziger dus!Gerelateerde links:
Doek valt voor Boeing's breedbandservice Connexion
Gratis internetten in Boeing vliegtuigen
WiFi en Internet toegang per luchtvaartmaatschappij
Panasonic neemt Connexion over van Boeing
GSM-loze gebieden verdwijnen snel
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.