Nieuws
04 oktober 2006 - Ron Smeets

Pamela Anderson in commercial van Virgin Mobile

Voormalig Baywatch Babe en femme fatale Pamela Anderson is door Virging Mobile gestrikt voor een Engelse TV Campagne om de nieuwe Mobiele TV service van de provider te promoten.

De eerste commercial zal op 9 Oktober te zien zijn. Daarin kijkt Pamela op haar mobieltje naar een aflevering van Coronation Street (zeg maar de Engelse versie van GTST) terwijl ze aan de rand van haar zwembad in de zon zit.

Mobile TV van Virgin van start met zenders als BBC One, ITV, Channel 4 en zo'n 50 DAB radiokanalen. Volgens Virgin kon een baanbrekend nieuw product als Mobile TV alleen maar door een beroemdheid met de status van Pamela Anderson in de wereld gezet worden.

En waarschijnlijk waren Bush en Christina Aguilera niet beschikbaar voor de Engelse providerGerelateerde links:
Virgin Mobile commercial met Christina Aguilera en Bush
SMS actie van Virgin Mobile
Camphone lapdance van lerares online
Samenwerking Virgin, Microsoft en BT in mobiele tv
Kate Moss naar Virgin Mobile
Previews nieuwe Pamela op je smartphone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.