Geruchten
07 mei 2006 - Ron Smeets

Palm versie van de Treo 700 duurder dan verwacht?

Het is een onbevestigd gerucht, maar volgens enkele werknemers van Radio Shack, zeg maar de Amerikaanse versie van de Media Markt, gaat de Palm OS versie van de Treo 700 bijna 700 dollar kosten, zonder abonnement. Met abnonnement zou ie op zo'n 520 dollar uitkomen.

Dat zou betekenen, mocht het waar blijken te zijn, dat de Palm versie van de Treo 700 een heel stuk duurder zal zjn dan de 500 dollar verwacht werd (400 met abonnement). En dat niet alleen, want met de 'Radio Shack' prijzen zou ie ook nog eens een stuk duurder zijn dan de de Windows Mobile variant die wel rond de 500 (zonder) en 400 (met abonnement) liggen.

Da's jammer voor Palm, want als de Treo 700p goedkoper zou zijn dan zijn Windows broertje, dan zou dat wel eens tot een revival van het Palm OS kunnen hebben geleid. . . Nu dreigt dus het tegenovergestelde te gebeuren.Gerelateerde links:
Treo met Palm OS eind Mei bij Sprint
Foto van nieuwe Palm based Treo
Nieuwe Treo met Palm OS op komst?
Prijzen Windows Palm Treo 700w
Palm aangeklaagd wegens wanprestatie
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.