Toestellen
04 juli 2007 - Ron Smeets

Palm Treo’s deze maand met gratis navigatiepakket

Navigeren met je mobieltje of Smartphone is hot en Palm speelt daar de komende weken, tijdens de vakantieperiode, handig op in.

Iedereen die de komende weken een nieuwe Palm Treo (680, 750 of 750v) koopt krijgt daar namelijk gratis een navigatiepakket bij met een plug & go SD-kaart met TomTom NAVIGATOR 6 voor de BENELUX, een Bluetooth GPS ontvanger, een houder en stroomadapter. Het totale pakket vertegenwoordigt een winkelwaarde van 199 Euro.

Naast het invoeren van een adres als bestemming in TomTom NAVIGATOR 6 kan ook via het adresboek van de Treo smartphone genavigeerd worden zodat gebruikers te allen tijde het adres kunnen vinden en ernaar toe kunnen rijden.

Om het gebruiksgemak te vergroten kunnen de navigatie-instructies zowel gesproken als visueel weergegeven worden. De visueel weergegeven instructies zijn zeer gedetailleerd en beschikbaar in zowel 2D als 3D.

Tevens zijn er honderden nuttige plaatsen in opgenomen die de gebruiker helpt benzinestations, restaurants, parken, luchthavens en andere interessante locaties of bezienswaardigheden in de Benelux te zoeken.

De TomTom software is ontworpen om naadloos te integreren met de Palm Treo smartphone interface. Dit betekent dat de gebruiker in een handomdraai tijdens het bellen kan navigeren en andersom.

Gezien de problemen met de Treo 750 ben ik benieuwd hoe goed of slecht deze combinatie op dat toestel gaat werken.Gerelateerde links:
Palm ziet de winst bijna halveren
Update voor de Treo 750v online
Palm opent mypalm beta support site voor Treo's
Windows Mobile 6 update voor Treo 750
Nieuwe GPS Navigator Kit voor de Palm op komst?
Europese release Treo 750 komt dichterbij
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.