Toestellen
20 augustus 2008 - Ron Smeets

Palm Treo Pro officieel aangekondigd

De afgelopen dagen doken er al steeds meer foto's en details van deze nieuwe Palm Treo Smartphone op en vanmiddag werd het toestel dan ook officieel aangekondigd.

De Palm Treo Pro zal medio September in de winkels verschijnen met een advies prijskaartje van 499 Euro (inclusief BTW).

De belangrijkste specs van de Treo Pro zijn de aanwezigheid van zowel WiFi als GPS, het Windows Mobile 6.1 besturingssysteem, qwerty toetsenbord, een 3.5mm audio aansluiting, microUSB, de 2 megapixel camera, microSD geheugenkaart, Bluetooth en het QVGA keuren display.

Waar ik wel even om moest lachen was de volgende zin uit het persbericht. "Deze smartphone is moeiteloos te gebruiken en geschikt voor bedrijven die hun IT infrastructuur willen versimpelen en goedkoper willen maken".

Gelukkig wordt dit verderop in het persbericht ook nog toegelicht. "De Treo Pro smartphone stelt IT managers in staat de alsmaar groeiende groep van mobiele werkers te ondersteunen met het gebruiksgemak en krachtige toepassingen die zakelijke professionals verlangen. Naast de voordelen van lagere kosten en toenemende productiviteit biedt de Treo Pro, door gebruik te maken van Windows Mobile 6.1, verbeterde beveiliging, eenvoudiger apparaatbeheer en toegang tot informatie op het bedrijfsnetwerk".

Dus, dames en heren ICT Managers, vergeet zaken als server consolidatie, virtualisatie en centrale storage oplossingen en stap voor een lagere TCO van uw ICT omgeving massaal over op de Palm Treo Pro ;-)

Nee, zonder gekheid. Dit vind ik toch wel wat erg ver gezocht hoor.Gerelateerde links:
Meer foto's en specs van de Palm Treo Pro
Palm Treo 850 wordt de Treo Pro?
Specs van de Palm Treo 850 uitgelekt?
Foto van de Palm Treo 850 gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.