Geruchten
22 augustus 2008 - Ron Smeets

Palm Treo Pro afkomstig uit de HTC fabrieken

Bronnen binnen HTC melden dat de Taiwanese fabrikant door Palm geselecteerd is voor het produceren van de nieuwste Windows Mobile Smartphone van de Amerikaanse fabrikant, de Treo Pro.

Volgens die bronnen zou de ervaring van HTC met het ontwikkelen en produceren van Windows Mobile toestellen de doorslag gegeven hebben voor Palm bij het sluiten van de deal met de Taiwanezen.

Wederom een bewijs dat het wel goed zit bij HTC. Eerder werd namelijk al bekend dat HTC ook de productie van de eerste Windows Mobile Smartphone van Sony Ericsson, de X1 Xperia, voor haar rekening neemt.

Alleen jammer dat sommige 'eigen' merk toestellen van HTC niet helemaal 100% zijn. Denk aan de vele video problemen en de klachten over de trage UI van de Touch Diamond. laten we hopen dat deze problemen nu niet ook bij Sony Ericsson en Palm de kop op gaan steken ;-)Gerelateerde links:
Palm Treo 850 wordt de Treo Pro?
HTC stelt target Touch Diamond naar boven bij
Update voor de HTC TyTN II beschikbaar
Lange videopreview van de Sony Ericsson X1 XPERIA
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.