Geruchten
24 oktober 2007 - Ron Smeets

Palm Treo 800W gespot?

Palm heeft de afgelopen weken een tweetal nieuwe toestellen geintroduceerd in Europa (de Treo 500V) en de VS (Palm Centro).

De afgelopen uren is een foto opgedoken waarop naast deze twee toestellen en de vorig jaar uitgebrachte Treo 750W nog een nieuw toestel te zien is (foto onder).

Volgens de geruchten gaat het om de Treo 800W die in 2008 de eerdergenoemde (en in Europa niet zo succesvolle) 750W zou moeten gaan vervangen.

De bron van deze afbeelding heeft overigens e.e.a. moeten doen om het toestel in de juiste proporties naast zijn 'voorgangers' te zetten. Op de originele afbeelding stond namelijk alleen het nieuwe toestel afgebeeld in een ietwat, laten we zeggen, breedbeeldweergave (zie foto hierboven)

Kans is dus groot dat dit een gerucht zal blijven, maar de afbeelding van het toestel dat als Treo 800W door het leven zou moeten gaan is op zich wel zeer geloofwaardig.Gerelateerde links:
Nog twee foto's van de nieuwste Treo 500 uitgelekt
Palm Treo 800 (Gandolf) wordt de Centro
Treo 750 + Palm OS = Treo 755P
Windows Mobile 6 update voor Treo 750
Treo 750 gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.