Geruchten
08 januari 2008 - Mark

Palm Treo 800 duikt op in Gates' Keynote

Terwijl bijna iedereen tijdens Bill Gates' laatste keynote op de CES schuddebuikend van het lachen in zijn stoel zat vanwege de hilarische video over zijn laatste dag bij Microsoft is slechts een enkeling opgevallen dat gedurende die presentatie heel even een nieuwe Windows Mobile Smartphone van Palm op het scherm achter Bill getoond werd (foto hiernaast).

De vraag is nu of dit mogelijk de eerste uitgelekte foto kan zijn van de Treo 800W, de opvolger voor de Treo 750 en een toestel waar al langer over gespeculeerd wordt.

Als het al een 'lek' is, dan zal dat natuurlijk bewust gedaan zijn want ik kan mij niet voorstellen dat iemand bij Microsoft 'per ongeluk' deze foto in de presentatie van Gates gestopt heeft.

Het toestel op de foto (grotere afbeelding staat hieronder) lijk in ieder geval wel op een soort van mix tussen de Treo 750 en de 500 (selectietoetsen in het midden) en heeft ook veel weg van de eerdere spy-pic die van de Treo 800 opdook.

Over eventuele specificaties wordt natuurlijk ook al druk gespeculeerd. Volgens WMExperts zou op het display (2e regel van onder?) te zien zijn dat hij WiFi aan boord heeft. Verder wordt ook aangenomen dat de Treo 800W met een GPS ontvanger uitgerust zal gaan worden.Gerelateerde links:
Palm Treo 800W gespot?
Nog twee foto's van de nieuwste Treo 500 uitgelekt
Palm Treo 800 (Gandolf) wordt de Centro
Over de auteur: Mark