Toestellen
21 december 2007 - Redactie MobileCowboys

Palm Treo 500V vanaf 2008 ook Simlock vrij te koop

Ruim twee maanden geleden introduceerde Palm haar 'consumenten Smartphone, de Treo 500V.

De afgelopen dagen en weken was de Amerikaanse toestelmaker vooral in het nieuws door de negatieve berichten rondom het bedrijf maar nu hebben ze ook weer eens een gematigd positief berichtje te melden.

De Treo 500V, die tot nu toe exclusief via Vodafone te koop was zal vanaf volgende maand ook Simlock vrij, of in combinatie met andere providers, te koop zijn.

Volgens de berichten zullen de technische specs hetzelfde blijven, en dat lijkt ook aannemelijk, maar gezien het feit dat Vodafone samen met Microsoft een speciale versie van de Windows Mobile Standard Edition User Interface gemaakt hebben zou die nog wel eens kunnen gaan verschillen van de Simlock vrije versie. Dat is in ieder geval iets wat Palm al tijdens de presentatie van het toestel duidelijk liet doorschemeren. Ik ben benieuwd hoe ze dat gaan oplossen bij de niet-Vodafone versie.

De prijs zal rond de 450 Euro gaan liggen, zonder abonnement.

Wij hebben al een tijdje een Vodafone exemplaar in ons bezit en dit weekend publiceren we een review van deze relatief goedkope Windows Mobile Smartphone.Gerelateerde links:
Videopreview van de Treo 500v
Palm Treo 500v officieel aangekondigd
Nog twee foto's van de nieuwste Treo 500 uitgelekt
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl