Geruchten
30 april 2009 - Ron Smeets

Palm Pre (weer) in het wild gespot en kostprijs ontleedt

De Palm Pre houdt de afgelopen weken de Amerikaanse gemoederen flink bezig. Zo wordt het toestel inmiddels regelmatig in het wild gespot en wordt alom verwacht dat hij begin Juni via Sprint op de markt zal komen.

Intussen is ook een lijstje opgedoken met de losse onderdeel prijzen, zoals we dat twee jaar geleden ook bij de iPhone zagen gebeuren. Als je een Palm Pre zelf in elkaar zou willen zetten, dan moet je zo'n 138 dollar (ca. 100 Euro) neertellen voor de onderdelen.

Valt op zich nog best mee. Natuurlijk moet je daarna ook nog even de hand weten te leggen op Palm's WebOS voordat je DHZ-Pre zal kunnen functioneren.

Zoals al eerder gemeld hoeven wij ons hier in Nederland en België voorlopig nog niet echt druk te maken over de komst van de Palm Pre.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.