Toestellen
14 mei 2009 - Ron Smeets

Palm Pre uitgepakt

Het is inmiddels al lang geen geheim meer dat de Palm Pre voorlopig niet naar Nederland of België zal komen. Zelf denk ik dat het begin 2010 zal zijn voordat de GSM versie hier te bewonderen zal zijn. Vooralsnog steekt Palm al haar energie in de Amerikaanse en Canadese (CDMA) markt.

Het bewijs dat die wel bestaat ;-)) kun je hieronder nogmaals zien in een uitpakvideo van het toestel. Kort en zonder veel poespas. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=i-lRC2N2X2A

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.