Toestellen
14 maart 2009 - Ron Smeets

Palm Pre preview video

De Palm Pre is een van de toestellen waar velen met smacht naar uit kijken. Vooral de nieuwe User Interface in combinatie met het eveneens nieuwe Palm WebOS worden veel geprezen door iedereen die het toestel al van dichtbij heeft kunnen bekijken.

Onlangs zagen we al een ruim 25 minuten durende preview van het toestel. Hieronder kun je een iets kortere preview zien (bijna acht minuten), gefilmd tijdens een presentatie van de Pre.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.