Toestellen
21 september 2009 - Ron Smeets

Palm Pre op weg naar Duitsland

Zou het er dan toch nog van gaan komen dat we de Palm Pre in Europa op de markt gaan zien? Het lijkt er wel op. In Duitsland is O2 namelijk al begonnen met de voorverkoop van de nieuwste Palm met WebOS.

Het toestel zou vanaf de Herfst (die offcieel vandaag begint ;-)) in de winkels liggen. Meer informatie, zoals de prijs en abonnementskosten, wordt op dit moment nog niet vermeld.

Enkele maanden geleden zagen we de Pre ook al eens opduiken op de support website van Hi, maar daar hebben we sindsdien niets meer van gehoord. Of het toestel dus ook naar Nederland zal komen is nog steeds niet met zekerheid te zeggen. Palm-Pre-O2-Duitsland1

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.