Geruchten
02 juli 2009 - Ron Smeets

Palm Pre komt naar Hi?

Ik weet even niet zeker hoe groot dit gerucht is, maar ik ben het verder nog nergens tegen gekomen. Wel zijn er al enkele webshops die dit ook al in hun 'assortiment' hebben opgenomen.

Een oplettende lezer stuurde mij vanavond deze link naar de Website van Hi. Daarop is te zien dat de Palm Pre al opgenomen is in de lijst met toestellen die door Hi verkocht, of beter gezegd, gesupport, (gaan) worden. Kies bij de fabrikanten op die pagina voor Palm en voilá, de Pre verschijnt.

Mogen we hier uit afleiden dat de Palm Pre, die in Nederland waarschijnlijk ook exclusief bij één provider zal worden uitgebracht, naar KPN / Hi komt?

Dat is natuurlijk nog wat kort door fe bocht, maar een toestel wordt natuurlijk niet zomaar opgenomen in de 'support' afdeling van een provider. Ik ben benieuwd wat KPN / Hi hier zelf over te melden hebben.

Voor het geval dat Hi haar website straks aanpast omdat dit nog niet bekend mocht worden heb ik hiernaast en -onder ook een screenshot geplaatst. Daaronder staat nog een screenshot van de webshop van Mobieltje punt nl waarop de Palm Pre al in de voorverkoop, in combinatie met een Hi-abonnement, wordt aangeboden. Thanx Sander!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.