Toestellen
13 april 2009 - Ron Smeets

Palm Pre in het wild gespot

Hier bij ons is er nog steeds geen enkel nieuws bekend over de eventuele komst van de Palm Pre naar Nederland en/of de rest van Europa maar in de VS houd Palm's nieuwste Smartphone de gemoederen de afgelopen dagen alweer flink bezig.

Zo wordt er naar aanleiding van enkele 'gelekte' documenten momenteel volop gespeculeerd over de release datum die ergens in Mei of Juni op de planning zou staan.

Om nog wat extra olie op het geruchtenvuur te gooien heeft Palm twee exemplaren van de Pre laten spotten bij een zeepkistenrace in San Francisco. Tenminste, ik ga er niet van uit dat het toeval was dat daar twee gasten met een Palm Pre langs het parcours stonden, toch? Zie ook de foto's hieronder. Met dank aan Bananachunks.

Palm-Pre-Gespot-SF-1204-b
Palm-Pre-Gespot-SF-1204-c
Palm-Pre-Gespot-SF-1204

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.