Toestellen
14 oktober 2009 - Ron Smeets

Palm Pre in de Duitse winkels

Het heeft even geduurd, maar nu is het dan toch eindelijk zo ver. De GSM versie van de Palm Pre ligt bij onze Oosterburen vanaf deze week in de winkels.

Vooralnog is het toestel alleen bij O2 te koop, en dat zal ook wel zo blijven. Ik combinatie met een twee jarig abonnement van 20 Euro per maand word de Palm Pre er gratis bijgeleverd. O2 geeft wel het advies om er ook een flatrate internet abbootje bij te nemen van €8,50 per maand. Dat zal zeker geen overbodige luxe zijn.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.