Geruchten
12 maart 2009 - Ron Smeets

Palm Pre het eerst naar Telefónica?

Een van de nieuwe toestellen die de afgelopen maanden veel besproken werd maar waarover de fabrikant zelf nogal geheimzinnig over deed, zelfs in Barcelona op het Mobile World Congress, is zonder enige twijfel de Palm Pre.

Helaas, zo werd enkele weken geleden al duidelijk, zal het toestel voorlopig nog niet naar Nederland of België komen. Maar als we de laatste geruchten mogen verwachten dan zal de Palm Pre voor deze zomer wel al in Spanje, Engeland en diverse Latijns Amerikaanse landen in de winkels te bewonderen zijn.

Volgens het Spaanse Expansion heeft Telefónica, op twee na de grootste mobiele provider ter wereld, namelijk een exclusieve deal gesloten om de Palm Pre te gaan aanbieden op haar netwerk.

Details, zoals de prijzen en exacte releasedata in de diverse landen zijn op dit moment nog niet bekend en natuurlijk worden deze geruchten door zowel Palm als Telefónica ontkend noch bevestigd.

Mocht het kloppen dan is dat natuurlijk jammer voor ons want hier is Telefónica immers niet actief. Wij moeten dus wachten op andere provider deals of een officiele mededeling van Palm zelf.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.