Entertainment
12 oktober 2009 - Ron Smeets

Palm Pre biertest

De bier drinkende ex Palm Pre eigenaar in onderstaand filmpje kreeg van zijn baas een nieuwe iPhone als hij beloofde zijn Palm Pre te 'killen'. Zo gezegd, zo gedaan. Alles was hij nodig had was een halve liter bier en een beetje geduld. Zo'n 40 seconden later was zijn Pre niet meer.

Er moet wel bij verteld worden dat de gast zijn Palm Pre inmiddels meer dan zat was omdat dit al zijn derde toestel in drie maanden was waarbij het display brak tijdens het opladen of in zijn broekzak.

http://www.youtube.com/watch?v=f_cX5X3erjI
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.