Toestellen
20 oktober 2010 - Ron Smeets

Palm Pre 2 in Frankrijk onthuld

De Palm Pre 2 lag al een tijdje op de planken bij HP/Palm en aanvankelijk leek het toestel de overname van Palm door HP niet te gaan overleven. Tot nu. Gisteren hebben Palm en HP het toestel namelijk officieel gepresenteerd voor de Franse makrt. De Palm Pre 2 zal daar exclusief bij SFR verkocht gaan worden.

Gelijktijdig werd ook de nieuwste, 2.0, versie van het veelgeprezen smartphone OS van Palm onthuld. Dat besturingssysteem gaat voortaan door het leven onder de naam HP Palm WebOS. Nu maar hopen dat de Pakm Pre 2 ook naar Nederland komt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.